La Fontaine Coaching

Velen van ons kennen de situatie wel, privé of zakelijk, dat je meer wilt dan je op dat moment kunt. Je vraagt te veel van jezelf en gaat steeds over je grenzen heen. Je loopt vast door de manier waarop je dingen aanpakt.

Tijdens onze coaching haalt ieder individu het beste uit zichzelf. Je werkt aan het vergroten van jouw effectiviteit en ontwikkeling in jouw functie bij een organisatie. En het laat je groeien als individu.
Met een groeiperspectief voor ogen is het leuk om met je ontwikkeling aan de slag te gaan. Vanuit meerdere onderzoeken blijkt dat vanuit deze invalshoek de beste resultaten behaald worden.

Ontwikkeling en groei vanuit motivatie en verlangen.

Bij onze coaching wordt bekeken welke wijze van aanpak het beste aansluit op de vraagstelling van de persoon. De manier van coachen is pragmatisch, oplossingsgericht en spiegelend waar nodig. Deze concrete aanpak maakt het mogelijk de nieuw verkregen inzichten direct toe te passen in de praktijk.
Met het inzetten van diverse theorieën en methodieken, waaronder Voice Dialogue, Speels Coachen, Kernkwaliteiten en RET worden de inzichten en handvatten vanuit een brede basis aangeboden.

La Fontaine biedt hierin de volgende diensten:

Coaching op locatie

La Fontaine biedt coaching voor Expats
en loopbaanbegeleiding

Online Coaching

La Fontaine biedt Coach2Grow en E-Coaching aan voor zakelijke klanten.