CoachingExpats®

La Fontaine coacht ook professionals die als expats werkzaam zijn in het buitenland.

Er komt bij deze medewerkers meer kijken dan beschikken over de juiste instelling en competenties voor de betreffende functie. Culturele verschillen, heimwee en onthechting van de oude (werk)omgeving kunnen op een bepaald moment de (persoonlijke) effectiviteit en ontwikkeling ondermijnen. Tijdige coaching zorgt ervoor dat deze medewerkers optimaal (blijven) functioneren. Zij vertegenwoordigen immers het bedrijf in het betreffende land, wat extra verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

CoachingExpats is een integrale dienstverlening die modulair kan worden ingezet. Van recruitmentfase tot en met een geslaagde terugkeer in de moederorganisatie of een loopbaan daarbuiten.

CoachingExpat is al mogelijk vanaf 5 medewerkers op locatie in het buitenland.

Diensten die binnen CoachingExpats worden aangeboden zijn:
Assessments, het testen van interculturele competenties, persoonlijk leiderschap trajecten, executive coaching, partner coaching, management coaching, team coaching en loopbaanbegeleiding.

Voordeel van Expat coaching

  • Optimaal gemotiveerde en geïnspireerde professionals
  • Geen onnodige vertraging op buitenlandprojecten
  • Geen imagoschade
  • Professionals die zichzelf blijven ontwikkelen. Zij zullen hierdoor, ook na beëindiging van de opdracht in het buitenland, de leiding nemen over hun verdere loopbaan.
  • Geen overheadkosten nodig op management- coach- en teamontwikkeling
  • Significante verlaging van de faalkosten

Iedere topsporter heeft een coach om het beste uit zichzelf te halen…dat verdienen jouw toppers ook!

Evenals alle andere diensten van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, is ook de dienst CoachingExpats maatwerk!
Neem voor een afspraak en een passend voorstel contact op.