In collegiale samenwerking met Start Value heeft La Fontaine een tweetal kaartensets ontwikkeld ter ondersteuning voor coachgesprekken en actieve vormen in trainingssessies

Het doosje (K)ik is kicken om te hebben!     

Voor onze coach- en trainingstrajecten is het doosje een krachtige tool om te gebruiken. Het voegt waarde toe aan een traject, kan op maat worden ingezet en het kan door trainers en coaches naar eigen inzicht worden toegepast.

Wil je het niet alleen bij praten houden, maar ook iets tastbaars en blijvends meegeven aan jouw coachee of deelnemer, dan past het doosje (K)ik bij jou.

Voorafgaand aan een training, coaching of loopbaanadviestraject wordt de deelnemer een leeg doosje aangeboden. De deelnemer vult het doosje met kaarten, waarop hij/zij zelf de belangrijkste stappen en ontwikkelingen schrijft die hij/zij tijdens een traject maakt.

In totaal zijn er 70 kaarten die ingezet kunnen worden. Deze bestaan uit 40 inzichtkaarten, 20 tipkaarten en 10 lege kaarten, die naar behoefte kunnen worden ingevuld. De volgorde waarin de kaarten worden aangereikt, wordt door de coach zelf bepaald.

Het doosje (K)ik is een waardevolle, persoonlijke tool voor iedere deelnemer. Zij kunnen er altijd inspiratie, steun en zelfinzicht uit putten. Uit ervaring blijkt dat het erg wordt gewaardeerd om te krijgen!

Verkoopprijs is â  24.95 (excl. verzendkosten). Direct bestellen? Klik hier.

 

                                                Ontwikkelen mag ook leuk zijn!

 

Inzicht- en uitzichtkaarten
is een mooi set kaarten voor coaches, trainers en leidinggevenden.

Geschikt om gesprekken vanuit visualisatie aan te gaan. Gesprekken over persoonlijk leiderschap, loopbaanvragen en naar eigen inzicht andere levensvragen aan te gaan en/of te verdiepen.
Een speels set van 22 afbeeldingen van deuren en poorten, die staan voor de toegang naar je binnenwereld.
Die je in kunt zetten ter ondersteuning in je gesprekken. Zo diep als nodig en zo licht als wenselijk!

De foto’s zijn voor 95% eigen werk en geschoten in diverse landen waaronder Malta, Spanje en Italië.

Verkoopprijs is € 29,95 (excl. verzendkosten).

 

De kaarten zijn op FSC papier gedrukt, van A5 formaat, 300 grams en verpakt in een mooi bedrukt scharnierdoosje dat even handzaam als handig in gebruik is.
Via deze link kun je de kaartenset(s) direct bestellen.