De huidige tijd vraagt om deze flexibele vorm van coachen. Voor mensen die niet vast willen zitten aan een specifiek coaching tijdstip is e-coaching een uitkomst. Je kunt de sessies volgen via de computer, waar en wanneer je wilt. Het is een prettige manier van werken aan jezelf, zeker als je de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie boven mondelinge. Je kunt de tijd nemen om je gedachten te formuleren en je kunt in alle rust de input van de coach lezen.

Dankzij e-coaching kunnen coaching trajecten effectief en efficiënt worden ingericht. Individuele medewerkers, ondernemers en leidinggevenden kunnen ook kiezen voor een combinatie van e-coaching en face-to-face-coaching. De begeleidingstrajecten leveren op deze manier op een relatief korte termijn duurzame resultaten op. Daarnaast biedt e-coaching de mogelijkheid om ondernemers en werknemers in het buitenland (via de dienst CoachingExpats) te begeleiden.

Wij werken binnen een beveiligde e-coaching omgeving, welke het mogelijk maakt zowel schriftelijk als via een live-verbinding te communiceren. Dit, (eventueel) in combinatie met persoonlijke gesprekken, maakt e-coaching tot een krachtige en volledig op jouw wensen afgestemde dienst.

Voordelen e-coaching

  • Volledig maatwerk
  • Coachen wanneer het jou uitkomt
  • Lage investering, hoog rendement
  • Minder reistijd

Heb je interesse in een e-coaching traject voor jezelf of jouw medewerkers?
Neem dan contact op via deze link naar het contactformulier  of via de mail:  info@la-fontaine.net