Dit is een mijlpaal waar ik enorm trots op ben!

Al ben ik niet de founder, Anneke van Doorn startte dit mooie bedrijf in 2003, maar vanaf 2007 ben ik als partner toegetreden en vanaf 2012 zelfstandig verder gegaan met een groot netwerk aan coaches en trainers.

Wat de kracht van La Fontaine is?

Dit zit in verschillende facetten.

Ten eerste staan mijn opdrachtgevers altijd centraal. Ik werk vanuit het uitgangspunt; Welke waarde voeg ik met mijn dienst of product toe?

Hiervoor wil ik de beste mensen inzetten op de opdracht, zodat iedereen kan werken vanuit zijn of haar talent!

Ik werk graag samen met andere professionals, verdiep en verbreed me in kennis en ervaringsleer, school me regelmatig bij, heb een breed netwerk dat ik graag onderhoud en bovenal leef ik het principe “Walk your Talk”.

“De wereld verandert constant, hoe verhoud jij je tot de ontwikkelingen” is een uitgangsvraag van mij aan opdrachtgevers en deelnemers, dus ook een wederkerige vraag aan mezelf en voor mijn bedrijf.

Deze vraag heb ik vorig jaar ook weer grondig geanalyseerd en mijn eigen drijfveren, waarden en talenten er naast gehouden. Dit heeft er toe geresulteerd dat er in dit jubileumjaar veel nieuws staat te gebeuren.

  • Zo heb ik vorig jaar de opleiding werkgelukdeskundige afgerond. Waar voorheen werken vanuit groei mijn moto was, zal er vanaf 2018 meer ingezet worden op werken vanuit geluk en bevlogenheid. Aansluitend bij de trend die in de markt nu gaande is en met velen onderzoeken ook onderbouwd wordt.
  • In aansluiting hierop ben ik in 2017 partner geworden van het Happines Bureau, waar ik in gezamenlijkheid met andere partners deze trajecten ga aanbieden.
  • In co-creatie met StartValue heb ik twee training- en coachtools op de markt gebracht. Twee verschillende kaartensets, welke wij in 2018 groot gaan uitzetten in de markt.
  • In dit jubileumjaar zal mijn E-book, met blogs van afgelopen jaren en inzichtvragen aan de lezer, het daglicht zien.
  • In 2018 zal ik ook een samenwerking aangaan met de netwerkorganisatie Port of Business. Hiervoor zal La Fontaine workshops en intervisies organiseren voor ondernemers. Voor deze doelgroep is, in samenwerking met La Reine Private Cruises, ook een zeilreis gepland naar Kroatië.
  • Omdat een leven lang leren én ontwikkelen een niet te stoppen en zeker noodzakelijke trend is; Het ook altijd en overal willen kunnen ontwikkelen een gegeven, slaat La Fontaine ook een nieuwe weg in. Een nieuw label, Coach2Grow Company, zal aan La Fontaine worden toegevoegd.                                                                                   Hieronder vallen Coach2Grow online, waar bedrijven abonnementen bij kunnen afnemen, voor zowel fysieke coaching als wel online coaching, en Train2Grow Online, waar onze Online trainingen aangeboden worden.

Begin met het eind voor ogen!
Quote Stephen Covey

Voor 2018 heb ik mijn doelen helder, ik heb er zin in en kijk er enorm naar uit.

Houdt de website en de social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen.

Hopelijk ontmoet ik jou ook in 2018!

Met ondernemende groet,
Jolanda van der Steen