” Je kunt de wind niet veranderen wel de stand van de zeilen”

La Fontaine organiseert, in samenwerking met Blue Cruise La Reine de Turquie, vijfdaagse leiderschapsreizen voor ondernemers, trainers en coaches, management/directieteams en individuele deelnemers op het prachtige zeilschip La Reine de Turquie.
Zelf de regie nemen over je leven, organisatie, onderneming en/of in je team!

Voor 2017 zijn er vier soorten reizen opgezet, gericht op verschillende doelgroepen. Voor elk van de doelgroepen is een eigen training- en coachingprogramma samengesteld, afgestemd op de specifieke vraag van de deelnemers. Vanuit het principe: “Je moet af en toe stilstaan om weer te kunnen groeien”, is er specifiek gekozen voor een bestemming weg van de dagelijkse beslommeringen. Je laat je belemmeringen achter op de kade voor je vertrekt en kan, voor je weer aanmeert, de overbelasting overboord zetten.

Varen op de La Reine de Turquie is een bijzondere ervaring. Het is een prachtig zeilschip met comfortabele slaaphutten en ligbedden op het dek. De zuidelijke Egeïsche Zee is een uniek, ruig en authentiek vaargebied, ver weg van de wereldpolitiek. Hier geniet je van de blauwe zee, groene bergen en rustgevende sfeer aan boord.

Kijk voor de specifieke informatie en data op onderstaande linken:
Persoonlijk leiderschapsreis; Zet je eigen koers
Ondernemersreis; Ondernemen is topsport
Inspiratiereis voor trainers en coaches; Me, myself and I
Team- en organisatieontwikkelingsreis; Samen op koers