In de winter ontwikkelen zich vaak zaken buiten ons gezichtsveld, zoals in de natuur de winterslapen die plaatsvinden en de bomen die hun krachten sparen voor een nieuwe groeiperiode. Voor mensen (natuurwezens) en bedrijven geldt dit net zo.

De afgelopen maanden heb ik ook veel ontwikkeld, nog niet zichtbaar voor de buitenwereld. Een waardevolle periode van creativiteit en creëren.
Nu de lente al voelbaar en voorzichtig zichtbaar is met de geboorte van jonge dieren en ontstaan van nieuwe knoppen, wordt mijn winteroogst uit de achterliggende maanden ook langzaam zichtbaar:

  • mijn eigen website, waar ook mijn nieuwste blog over kernkwaliteiten op te lezen is,  heeft een opfrisser gehad en ik ben supertrots op het resultaat;
  • de programma’s voor 4 verschillende Leiderschapsreizen zijn sinds eind februari gereed en klaar voor de inschrijvingen;
  • de  laatste hand wordt gelegd aan een mooie  kaartenset, in te zetten door trainers/coaches en leidinggevenden. Vanaf eind maart zullen deze verkrijgbaar zijn.

Ook zijn er in de afgelopen periode nieuwe samenwerkingen ontstaan en/of verstevigd en heel pril nog, de eerste contouren van een nieuwe organisatie ontstaan.

Veel prille ontwikkelingen onderweg naar een mooie dienst en/of eindproduct.

Een nieuwe lente, nieuwe uitdagingen
De komende maand ga ik letterlijk ook meer naar buiten treden.
Komende week heb ik een interview voor een businessmagazine, over de leiderschapsreizen en de samenwerking die  hierin gezocht en gevonden is.
Eind maart zal ik te horen zijn in een uitzending  van BNR radio op het event Happy People Better Business over mijn kijk op dit thema.

De lente komt er aan, ik voel het!
De deuren staan weer open….Spring is in the air!