Okinawa (een Japans eiland)is één van de gebieden waar de meeste 100+ jarigen leven. En hiermee is het één van de zogenoemde Blue Zones op de wereld.

De overeenkomsten in deze zones, naast vitaliteit en gezondheid, is dat de inwoners allen een reden van bestaan hebben gevonden. Zij weten, waar zij ’s morgens voor opstaan! Wat hen gelukkig maakt en hoe ze kunnen bijdragen aan hun omgeving.
Geluk is voor iedereen iets anders! Wil jij meer inzicht in bovenstaande vragen? Schrijf je dan in voor de workshop.

Tijdens de workshop What’s your Ikigai ga je ontdekken wat jouw drijfveren, passie en talenten zijn. In een drie uur durende sessie werk je samen met onze coach aan het vinden van antwoorden op de cruciale vragen in het leven: Wie ben ik,  wat drijft mij, wat zijn mijn talenten, waar word ik gelukkig van? Hoe kan ik in mijn huidige leven hier meer invulling aangeven?

Aan het eind van de workshop heb je bovenstaande vragen voor jezelf beantwoordt en heb je handvatten hoe je jouw dromen en ambities kunt waarmaken. Lees verder