Why: Wat is de reden dat je gekozen hebt voor het coachingsvak en wat drijft jou?
Soms loop je met vragen rond waar je je geen raad mee weet. Je krijgt ze niet uit je hoofd, het kost je veel energie en je komt stil te staan. Het is mijn drijfveer om op dat soort momenten bij mensen iets in beweging te brengen, zodat ze regie krijgen over de situatie. Het is mooi om mensen te zien ontdekken wat er mogelijk is, op individueel- en teamniveau.

How: Wat typeert jou als coach en jouw manier van coachen?
Onder het motto DOORSTAPPEN nodig ik mensen uit te durven, te leren, te reflecteren en verder te gaan. In beweging komen lukt tijdens het coachen alleen wanneer er een prettige en veilige samenwerkingsrelatie is. Ik vind het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen en zichzelf kunnen zijn. Ieder mens is weer anders, dat maakt het coachen zo persoonlijk en uniek. Ter ondersteuning van ieder traject zet ik verschillende werkvormen in, die passen bij de vraag en het individu. Op die manier raken mensen weer geïnspireerd, leren ze weer voelen en krijgen ze nieuwe inzichten.

What: Wat is jouw credo of levensvisie?
Wubbo Ockels heeft ooit in een interview gezegd: “Optimisme is een taak (niet vanzelfsprekend, daar moet je aan willen werken)”.

Dit credo geeft aan hoe sterk je manier van denken invloed heeft op hoe je je eigen leven vormgeeft. En hoe je vervolgens omgaat met kansen die zich voordoen of het creëren ervan.