Mijn passie is de voortdurende ontwikkeling van mens én organisatie.

Om te kunnen groeien, moet je de tijd nemen om stil te staan. Ik heb zelf ervaren hoe het is om juist vanuit stilstand weer in beweging te komen. Als ik was doorgerend dan had ik nooit ontdekt wat mijn talenten waren en waar ik energie van kreeg. Ik heb hier veel aan gehad tijdens mijn loopbaan als manager bij een grote financiële instelling. Door vanuit mijn kracht (samen) te werken, lukte het om organisatiedoelstellingen te realiseren.

Uiteindelijk heb ik besloten om me alleen nog maar bezig te houden met mijn passie: andere organisaties helpen om zichzelf, hun teams en de medewerkers te ontwikkelen.

Als organisatieadviseur en trainer richt ik mij op het talent en de kracht van het individu. Werknemers zijn de sleutel tot een succesvolle ontwikkeling in teams en organisaties. De organisatiecultuur, het succesvol aantrekken van nieuw talent en de gemiddelde tijd dat een werknemer op dezelfde functie blijft, zijn aspecten die ik altijd meeneem in mijn advies. Belangrijke waardes hierbij zijn: vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, respect, gelijkwaardigheid en integriteit.

Ik zie de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt als een geweldige stimulans het potentieel binnen bedrijven beter te benutten en vanuit de werknemers dé kans zich verder te kunnen ontplooien en architect te worden van hun eigen loopbaan.

Pragmatisch, persoonlijk, resultaatgericht, empathisch, ondernemend, een helikopterview hebbend, vakkundig te werk gaan en bevlogenheid zijn enkele kwaliteiten die ik toegedicht krijg en waar ik me ook in kan vinden.

Vanuit mijn Credo ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’, werk ik het liefst.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op.

Met ondernemende groet,

Jolanda van der Steen-Bussem
Trainer-Coach-Consultant