Volg je hart….want die klopt!

Spanje, juli 2018

 

Al een aantal jaar leeft er binnen mij het verlangen om in Zuid Spanje werkzaamheden te gaan uitvoeren. Trainen en coachen van Nederlandse ondernemers, in bedrijven, en het geven van leiderschapstrainingen en coaching voor Nederlandstalige in dit gebied.

Alles in het leven heeft een incubatietijd nodig, en zo ook om mijn droom werkelijkheid te laten worden.
Het afgelopen jaar heb ik eerst in Nederland mijn bedrijf hybride gemaakt, zoals ik dit altijd noem.
Naast de offline coach- en trainingsproducten heb ik een online training Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld en online coachabonnementen voor bedrijven.
Deze switch sluit aan op de veranderende (opleidings)wereld, de behoefte van de deelnemers en bedrijven, maar gaven mij ook de ruimte om mijn activiteiten buiten Nederland te kunnen ontplooien en uitbreiden.

Afgelopen week was het dan zo ver, de eerste inspiratieworkshop stond gepland in Estepona.
Het was een geweldig mooie ervaring, zowel voor de deelnemers als voor mezelf en Ruud van Well, de trainer waarmee ik dit avontuur ben aangegaan.

Tijdens de workshop lieten we de deelnemers ook even naar een mooi stukje muziek luisteren, en terwijl ik wegliep om ze even samen dit te laten beleven, kwam bij mij het besef :”En nu sta je hier dan je droom vorm te geven”! Het was zo’n magisch moment, de muziek, het uitzicht, de deelnemers, het besef…en als vanzelf rolde er een kleine gelukstraan over mijn wang…dankbaar!

De afgelopen maanden en ook deze week hebben mij weer helder gemaakt, dat wanneer je iets écht graag wilt…je ‘iets’ moet ondernemen.
Door in beweging te komen, organiseer je beweging.Ruud en ik hebben vooraf een afspraak kunnen organiseren met een partij die voor ons belangrijk kan zijn, in Nederland contact gezocht met Baukje, een sales expert die regelmatig in Spanje is.   Daarnaast hebben we de opportunity’s bekeken op het moment dat we hier waren.

Mooie plekjes ontdekt voor de driedaagse training van 26-28 september, inspirerende gesprekken gevoerd, mooie nieuwe contacten opgedaan en bovenal genoten van dit alles!

Ruud, Ine, Baukje, Tessa, Peter, Anne-Marie, Joyce, Patrick, Tjen, Sandra, Mark, Marjan, Tooni, Damon, Antonio, Pam, Marjan, Henk, Monique, Ron en Annelies, bedankt voor de mooie ontmoetingen, inspirerende gesprekken, deelname aan de workshop en nieuwe inspiraties.

Op naar de driedaagse training in september…..Volg je hart want die klopt!

 

 Wil je meer informatie over de driedaagse training in Spanje? Neem een kijkje op de website.

Warme groet,
Jolanda