Na 12 heerlijke dagen vakantie op het tropische Curaçao, kwam afgelopen maandag de realiteit van de jetlag en afspraken weer samen.

Alhoewel het best pittig was, het tijdsverschil en klimaatverschil van 20 graden heb ik ook genoten van deze afwisselende week. In dit blog een kleine bloemlezing van deze ‘after vakantieweek’.

Wat ik altijd heerlijk vind aan een vakantie is, door letterlijk en figuurlijk afstand te nemen en door de lege agenda, er nieuwe inzichten ontstaan over waar ik nu sta en de verlangens naar wat ik nog wil. Tenminste zo werkt dat voor mij😊.

Veel ondernemers zijn bezig met een eindsprint om de beoogde doelstellingen te behalen. Qua werk en nieuwe opdrachten zit La Fontaine in een goede flow, waar ik heel blij mee ben.
De offline diensten van de afgelopen 15 jaar zijn dit jaar uitgebreid met online coachtrajecten, online trainingen en coachabonnementen. Deze strategiewijziging heeft de juiste uitwerking voor mijn opdrachtgevers en ook voor La Fontaine.
Tijdens de vakantie heb ik dan ook bedacht om de eindsprint dit jaar ook te richten op mijn persoonlijke vitaliteit.
Het starten van online yogalessen bij @100%yoga en het oppakken van de #DISC training van @Wendy zijn mijn persoonlijke speerpunten de komende 2 maanden.

De aftervakantieweek was de week dat:

 • Ik met een behoorlijk volle maar superleuke agenda startte;
 • Ik verschillende loopbaan- en persoonlijke effectiviteit- coachgesprekken voerde;
 • Ik twee netwerkbijeenkomsten bijwoonde:
 • Ik een interview had met https://rotterdamsejongensdromen.nl/ waar binnenkort meer over gepost gaat worden;
 • Met twee kick off bijeenkomsten de start van een nieuw traject: Vind je Ikigai bij…..officieel van start ging;
 • Ik de bekerwedstrijd van Feijenoord met een relatie bezocht;

Maar ook de week waar in ik definitief afspraken heb gemaakt met Jolanda van Henningen van het ‘Vrouw en haar Netwerk’ https://www.vrouw-en-haar-netwerk.nl/.
Zij heeft dit netwerk in 2010 opgezet en dit jaar uitgebreid met VehN PLUS.
De groep ondernemers die hier lid van is/wordt, genieten van 10 standaard plussen die dit abonnement biedt…..La Fontaine zal als supplieer vanaf 2019 de 11e Plus invulling geven!
Blij en trots dat we deze afspraak hebben kunnen maken!

Het exacte pakket wat ik aan zal bieden volgt later, maar mijn pakket zal aanbiedingen bevatten op het gebied van (persoonlijk)leiderschap, duurzame inzetbaarheid en (werk)geluk thema’s
Een tipje van de sluier geef ik hier al prijs;

 • Gratis webinars
 • Lunchbijeenkomsten met een thema
 • Workshops met korting volgen
 • Korting op online trainingen
 • Korting op online coachabonnementen

Het was een mooie maar drukke week…het weekend startte ik met Me time om mijn speerpunten voor deze 2 maanden ook waar te maken voor mezelf!

Binnenkort meer…..maar nu eerst de nieuwe frisse week tegemoet!

Jolanda van der Steen
La Fontaine Training, Coaching & Consultancy