Ieder bedrijf en individu is bijzonder en uniek, met zijn eigen sterkten en zwakten, kansen en bedreigingen. Dit vereist steeds weer een andere benadering per ontwikkelvraagstuk, waarbij wij uitgaan van een vierstappenconcept:

  • Intake
  • Teamtraining
  • Evaluatie
  • Borgingsfase

La Fontaine biedt maatwerk in de vorm van:

  • Maatwerk trainingen
  • Leiderschapsreizen

Leiderschapsreizen

Wil je de regie nemen over je leven, organisatie, onderneming en/of in je team? Hiervoor heeft La Fontaine meerdere mogelijkheden op twee buitenlandse bestemmingen.
De driedaagse training; “Vind je Ikigai in Spanje”  en  verschillende vijfdaagse leiderschapsreizen aan boord van het prachtige zeilschip, La Reine, zeilend in de Kroatische wateren van de Adriatische zee.

“Vind je Ikigai in Spanje”

Jolanda van der Steen organiseert medio september 2021 een driedaagse inspirerende training op een mooie locatie in de omgeving van Malaga (Spanje).

Tijdens deze dagen nemen we je mee op reis naar- en met jezelf.
Ga je, los van de waan van de dag,  kijken naar wat jouw drijfveren zijn en waar jouw passie ligt. Krijg je inzicht in jouw talenten en kwaliteiten en wat voor jou geluk is en waar dit in zit.

Je zult verbaasd zijn van de mogelijkheden die zich openbaren in jezelf tijdens de training.
Deze dagen zijn zowel gevuld met dynamiek als wel met rust en rustige elementen, welke voor de juiste balans zorgen.

Tijdens de training krijg je volledig de ruimte om jouw eigen, nieuwe pad te ontdekken.

Na deze dagen heb je het inzicht in jouw drijfveren, passie en mogelijkheden om je Ikigai waar te maken.
Door deze andere kijk op jezelf in het leven gaan er voor jou nieuwe deuren open!

De training is bedoeld voor iedereen die meer geluk, passie en plezier wilt ervaren. Voor iedereen die meer regie wilt nemen over zijn/haar leven en een zinvolle invulling wilt geven aan het leven.

In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, kun je op een mooie ruime locatie in de buurt van Malaga deze driedaagse training volgen.

Wil je meer informatie of direct inschrijven? Bekijk onderstaande sfeerimpressie of meld je direct aan via deze link 

Early bird aanbieding! Schrijf je in voor 1 mei 2021 en ontvang 2 gratis online coachgesprekken t.w.v. € 250, – cadeau bij deze training!!

 

Wij bieden vier soorten Leiderschapsreizen aan op het zeilschip ‘La Reine’, gericht op verschillende doelgroepen.

Voor elk van de doelgroepen is een eigen training- en coaching programma samengesteld, afgestemd op de specifieke vraag van de deelnemers.

Laat je aan boord begeleiden door professionele trainers en coaches en geniet van de blauwe zee, groene bergen en comfort aan boord.

Onze Leiderschapsreizen:

Word je 24/7 gedreven door je agenda en niet meer door je passie? Dan is het tijd om jouw ondernemerschap en persoonlijk leiderschap eens onder de loep te nemen. Om te kunnen groeien, is het goed om af en toe even stil te staan. Op ons zeiljacht krijg je daarvoor alle tijd. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als ondernemer. Onder professionele begeleiding zullen intervisie en zelfinzicht je verrijken met nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden scheppen. Wissel ideeën uit met je reisgenoten en ga sparren.
Planning: nog niet gepland voor 2021

Laad je batterij op tijdens het snorkelen of wijnproeven en ga met hernieuwde energie aan de slag met jouw persoonlijke doelstellingen, onder begeleiding van professionele trainers en coaches aan boord.

De zee met zijn uitgestrekte horizon geeft rust en ruimte in je hoofd. Door je een aantal dagen, onder deze omstandigheden, te focussen op jouw vraagstukken, kom je snel tot de kern. Welk doel wil jij realiseren en waar ligt jouw kracht?
Planning : nog niet gepland voor 2021

Als trainer en coach zet je al je kennis, energie en inlevingsvermogen in om organisaties en/of individuen weer in hun kracht te zetten. Het is mooi en dankbaar werk, maar ook zeer intensief. Naast bijscholing is de nodige rust van groot belang. Hoe zit het met de aandacht voor jezelf? Voor jouw kern? Om als trainer/coach te kunnen groeien, is het goed om af en toe even stil te staan. Te midden van prachtige natuur krijg je de ruimte om je helemaal op jezelf te richten.
Planning : nog niet gepland voor 2021

Zoek je een inspirerende, prikkelende plek om met jouw team een paar dagen te brainstormen en mooie (toekomst)plannen te maken? Stap dan aan boord van ons luxe zeiljacht! Teamsessies worden afgewisseld met snorkelen, wijn proeven en heerlijk eten. Onder deskundige begeleiding wordt er een programma op maat samengesteld. Specifieke doelstellingen worden geformuleerd, concreet gemaakt en jullie krijgen de tools om deze te realiseren. Een perfecte manier om de tijd zowel effectief als aangenaam te besteden!
Planning : nog niet gepland voor 2021

Onze Leiderschapsreizen worden georganiseerd in samenwerking met Blue Cruise La Reine de Turquie.                             

Klik voor aanmelden, de specifieke informatie en data op onderstaande linken:
Persoonlijk leiderschapsreis; Zet je eigen koers
Ondernemersreis; Ondernemen is topsport
Inspiratiereis voor trainers en coaches; Me, myself and I
Team- en organisatieontwikkelingsreis; Samen op koers

” Je kunt de wind niet veranderen wel de stand van de zeilen”