Workshops en Masterclasses

 

Herken je het volgende:

 • Jouw aandacht wordt door zoveel dingen opgeëist, dat je het overzicht dreigt te verliezen.
 • Je wilt je als ondernemer meer ontwikkelen, maar je wilt of kunt hier niet te veel tijd aan spenderen.
 • Je hebt behoefte om vanaf een afstand naar jouw organisatie te kijken, om het geheel te overzien.
 • Je hebt behoefte om inspiratie op te doen door contact met andere ondernemers.

Onder de naam “Your Business Academy”  biedt La Fontaine hoogwaardige masterclasses aan voor ondernemers die zichzelf en hun onderneming verder willen ontwikkelen.

Het eerste vierluik aan masterclasses staat gepland vanaf januari 2019!
De vier avonden zijn korte, krachtige, inspirerende en pragmatische interventies waarmee jij jezelf als ondernemer én je onderneming kunt verrijken.
Hiervoor hebben we inspirerende sprekers uitgenodigd. Iedere maand zullen we er één bekend maken, deze maand is dat Patrick van Gils.
Er kunnen maximaal 20 ondernemers deelnemen aan dit nieuwe initiatief.

Bekijk hier de flyer voor meer informatie en inschrijving.

 • Workshop Missie, Visie en Kernwaarden
  De Workshop waarin je de identiteit van je organisatie toetst! Je weet straks nog beter waar je voor staat en waar je voor gaat!
  Tijdens deze workshop wordt het belang van het hebben van een missie en visie voor jouw organisatie duidelijk.Je gaat gezamenlijk (directie en/of MT) drie dagdelen aan de slag om de bedrijfsmissie en visie te (her)schrijven. Het wordt duidelijk hoe deze gedragen worden door de kernwaarden en kernkwaliteiten van de organisatie. Het helder beschrijven van de missie en visie zorgt voor een volledige afstemming van alle interne en externe processen binnen een bedrijf. Het resultaat hiervan is een betere focus voor het maken van (strategische en operationele) keuzes.Wil je weten wat deze workshop voor jouw organisatie kan betekenen of meer informatie over de mogelijkheden voor een maatwerktraject?
  Stuur een mail via het contactformulier op de site en wij nemen contact met je op.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/la-fontaine.net/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds/inc/CtfFeed.php on line 1106

Twitter Feed

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.