Laat je inspireren bij je zoektocht naar een gelukkig leven

Ben je op zoek naar meer plezier, passie en geluk in je leven? Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap kan je hierin verder helpen. Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. La Fontaine coaching & Consultancy biedt je een unieke gelegenheid om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Ga mee op zoektocht naar jezelf in Spanje. Je gaat op zoek naar jouw eigen drijfveren, talenten en kwaliteiten. Je ontdekt wat je er zelf aan kan doen om in balans te zijn en je gelukkig te voelen. Je ontdekt tegelijk wat tot nu toe aangeleerde patronen waren die je uit balans brachten en ongelukkig deden zijn. Je ontwikkelt hiermee persoonlijk leiderschap en neemt daarmee weer zelf de regie over je leven.

 

Ontdek jouw Ikigai

Dit Japanse woord wordt veel in verband gebracht met de bewoners op het Japanse eiland Okinawa. Zij bereiken gemiddeld een erg hoge leeftijd en lijken allemaal op een bijzondere manier in balans te zijn. Wat is hun geheim? Uit onderzoek blijkt dat zij gelukkig zijn door hun manier van leven, en met name omdat ze elke dag weten waar ze hun bed voor uit moeten komen. Als je een vertaling loslaat op het woord Ikigai, staat er letterlijk: ‘ik wil leven’. En deze uitspraak kun je pas volmondig en met je hele hart doen, als je weet waarvóór je wilt leven en wat je werkelijke drijfveren zijn. En daar ga je in Spanje op een ontspannen en doeltreffende manier naar op zoek. Ga je mee?

 

Wie ben ik en waar wil ik naar toe?

Jolanda van der Steen is van 15 t/m 17 mei 2019 graag je reisleider tijdens drie inspirerende dagen op een prachtige locatie in Estepona. Je zult merken dat de omgeving eraan bijdraagt dat je je los van al je dagelijkse beslommeringen, helemaal kan richten op jezelf. Je stelt jezelf vragen als : wie ben ik, wie wil ik zijn, wat zorgt bij mij voor gelukkige momenten en wat maakt me juist ongelukkig? Waar kan ik zelf invloed op uitoefenen, zodat ik zelf weer meer de regie krijg over mijn leven? Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en talenten zodat je deze verder kan gaan ontwikkelen. Je ontdekt je passies en wat je kan betekenen voor de mensen om je heen. Al deze ontdekkingen leiden samen naar jouw specifieke ikigai, de reden waarom en waarvoor jij je leven als zinvol en betekenisvol kunt ervaren.

 

Ga mee op reis naar Spanje en naar jezelf

De drie trainingsdagen zijn afwisselend gevuld met dynamische en rustige elementen waardoor er een goede balans is en de juiste randvoorwaarden geschapen worden voor een veilige leeromgeving. Je krijgt volledig de ruimte om je eigen ontdekkingen te doen. De trainers van la Fontaine Coaching & Consultancy staan tijdens deze dagen klaar om je te coachen in de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap.

De driedaagse training in Estapona vindt plaats in een groep van maximaal 12 deelnemers.

 

Praktische aandachtspunten

 

  • Data: 15, 16 en 17 mei 2019
  • Locatie: Estepona
  • 1e dag: 10.00-13.00 met een afsluitende lunch.
  • 2e en 3e dag: 10.00-13.00 en 16.00-19.00 uur.
  • Kosten 3-daagse training: € 975,- exclusief BTW
  • Kosten 3-daagse training én 6 maanden coaching (6 gesprekken): € 1375,– exclusief BTW.
  • Inclusief: Verblijfskosten (koffie, thee, lunch, snack, fris)
  • Exclusief: Overnachtingskosten

 

 

Wil je meer informatie of je direct inschrijven? Bekijk de sfeerimpressie of meld je direct aan via deze link