Ontwikkelen mag ook leuk zijn!

Na een lange aanloop is vandaag de productie van ons kaartenset gestart! Een set kaarten voor coaches, trainers en leidinggevenden. Geschikt als spreekstuk om het gesprek over persoonlijk leiderschap, loopbaanvragen en naar eigen inzicht andere levensvragen aan te gaan en/of te verdiepen.

Een speels set van 22 afbeeldingen van deuren en poorten, die staan voor de toegang naar je binnenwereld. Die je in kunt zetten ter ondersteuning in je gesprekken. Zo diep als nodig en zo licht als wenselijk! De foto’s zijn voor 95% eigen werk en geschoten in diverse landen waaronder Spanje, Italië en Malta.

Je kunt nu al een voorinschrijving plaatsen op dit mooie kaartenset! Reguliere verkoopprijs is € 34,95 (incl. verzendkosten), prijs van voorinschrijving is € 29,95!! Van iedere verkochte set gaat 10% naar een goed doel.
Je kunt zelf bepalen aan welk van de door ons gekozen doelen jouw bijdrage gaat.
Deze twee goede doelen zijn KIKA https://www.kika.nl/ en NSGK https://www.nsgk.nl/. Wij hebben gekozen voor deze doelen die gericht zijn op kinderen.
Zodat deze kinderen ook een toekomst hebben om aan hun ontwikkeling te blijven werken!

De kaarten zijn op SCF papier gedrukt, van A5 formaat,300 grams en verpakt in een mooi bedrukt scharnierdoosje dat even handzaam als handig in gebruik is.

Voorinschrijving tot 20 juli 2017
Uitlevering kaarten vanaf 31 juli 2017
Plaats hier je bestelling en profiteer van het voordeliger tarief.