Voor wie

Deze eendaagse workshop is bedoeld voor iedereen die effectiever, gelukkiger en succesvoller in het leven wilt staan. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke effectiviteit. Jouw reactiviteit wordt omgezet naar creativiteit.

Beschrijving

Wat goed is beter maken! Op school en de meeste trainingen leer je veel over zaken buiten jezelf om. Ook krijg je tools aangereikt die je, op welke wijze ook, succesvoller kunnen maken. Bij deze workshop ‘(H)erken je Kernkwaliteiten’ ga je juist naar binnen kijken. Welke kwaliteiten/talenten bezit je al van nature, en hoe kun je deze nog verder ontwikkelen/inzetten? Tijdens deze workshop maak je kennis met de theorie van de kernkwaliteiten en het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Een verrijking en goed in te zetten om effectiever te zijn in het dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. De theorie wordt afgewisseld met praktijkopdrachten, zodat het geleerde direct in de praktijk geoefend en gebracht kan worden.

Inhoud

De kracht van het kernkwadrant is niet zozeer het rond maken van het kwadrant als wel het werken met en leven naar je kwadrant. Het succes van deze workshop hangt daarmee af van wat je er na deze dag mee gaat doen. Tijdens deze workshop zullen wij je volledig faciliteren in de beschikbare theorie en oefenmethodieken. Op een pragmatische manier ga je tijdens de workshop aan het werk met je eigen materiaal. Het programma (Her)ken je kernkwaliteiten ziet er als volgt uit: Korte kennismaking met elkaar en de individuele leerdoelen Theorie over- en inzicht in de werking van Kernkwaliteiten Inzicht in eigen kernkwaliteiten Theorie van Kernkwadranten Inzicht in- en oefenen met eigen kernkwadranten Reflectie dag en transfer naar de praktijk.

Vervolg

Hierdoor heb je na deze eendaagse workshop: *Inzicht in eigen kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën; *Ben je bekend met de theorie van de kernkwaliteiten en het kernkwadrant; *Inzicht in hoe je kernkwaliteiten in kunt zetten in de dagelijks leven *Weet je het verschil tussen competenties en kernkwaliteiten en hoe je deze effectief in kunt zetten *Heb je de kennis om vanuit je kwaliteiten je verder te ontwikkelen *Ervaar je meer regie in het dagelijks leven *En ervaar je aan den lijve hoe het is om (meer) in je kracht te staan.

Examen

Bij het actief volgen van de training ontvang je een bewijs van deelname aan de workshop (H)erken je Kernkwaliteiten.

Cluster

Persoonlijke vaardigheden

Subcluster

Persoonlijk leiderschap

Duur opleiding

1 dag (2 aaneengesloten dagdelen)

Prijs € 395,00
Prijs is exclusief Btw. en
verblijfskosten (45,-),
Inclusief trainingsmateriaal